معاون وزیر بهداشت: نیمی از کارکنان وزارت بهداشت زنان هستند طرح اجباری که ترافیک تهران را بیش از ۵۰ درصد کم کرد قانون مهریه با هدف کاهش زندانیان مالی انجام شده است ورود سامانه بارشی جدید از یکشنبه؛ هوای تهران تا دوشنبه ناسالم است تشکیل جلسه کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران ساعت ۱۴ امروز جزئیات کامل تکالیف و مشمولان سامانه ساماندهی اسناد غیررسمی تداوم تنفس هوای ناسالم برای گروه‌های حساس در پایتخت ورود سامانه بارشی به کشور از یکشنبه / کاهش نسبی دما از دوشنبه جنگل‌ها زیر فشار کم‌آبی و سوء‌مدیریت / عامل 90 درصد آتش‌سوزی‌ها انسانی است استفاده سارقان از طلایاب کاملاً کذب است توضیحات شهرداری تهران در مورد اجرای طرح زوج و فرد در روزهای آلوده معاون فرمانداری تهران: روند طرد اتباع غیرمجاز کند شده است پهپاد ایرانی که ابرها را به گریه می‌اندازد هفته آینده ایران غرق در باران می‌شود! ۱۵ مجرم در یک هفته هدف گلوله پلیس قرار گرفتند رئیس قوه قضائیه: "بی‌عفتی و بی‌حجابی" دیگر نباید ادامه یابد/ هیچ‌کس وضع موجود را نمی‌پسند‌د

آماده‌‎باش هلال‌احمر در ۱۰ استان

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر با اشاره به هشدار نارنجی هواشناسی در برخی از استان‌های کشور، از آماده‌‎باش امدادگران این جمعیت برای امدادرسانی در حوادث احتمالی جوی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۰ - ۰۱ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 22
کد خبر: ۱۶۴۹۶۹

به گزارش راهبرد معاصر از جمعیت هلال‌احمر؛ مهدی ولی‌پور گفت: با توجه به اعلام هشدار سازمان هواشناسی کشور در سطح نارنجی، امدادگران در استان‌های ایلام، خوزستان، لرستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، بوشهر، شمال و غرب فارس، جنوب و غرب اصفهان، جنوب همدان و جنوب کرمانشاه در حالت آماده‌باش قرار گرفتند.

وی به رانندگان توصیه کرد که در زمان رانندگی به مقررات راهنمایی و رانندگی توجه کنند و هشدارهای سازمان هواشناسی را جدی بگیرند.

سازمان هواشناسی کشور از وقوع احتمالی بارش شدید باران و برف، وزش شدید باد شدید، وقوع رعدوبرق در مناطق گرمسیر این ۱۰ استان از پنجشنبه تا شنبه هفته آینده خبر داد.

بر اساس این هشدار فعالیت سامانه بارشی غرب و جنوب غرب کشور تشدید می‌شود و مخاطراتی از نوع «بارش باران و برف، وزش باد شدید موقتی، در نواحی گرمسیر رعدوبرق، در دامنه، ارتفاعات و نقاط سردسیر بارش» در پی دارد.

این شرایط از پنجشنبه اول دی ماه تا حداقل شنبه سوم دی ماه ادامه خواهد داشت./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار